Mekatronik Mühendisliği 3. ve 4. Mezuniyet Töreni

27.09.2021

Türk-Alman Üniversitesi 2019-2020 ve 2020-2021 Akademik Yılları Mezuniyet Töreni 22 Eylül 2021 günü akademik ve idari personel, mezun öğrenciler ve öğrenci yakınlarının katılımıyla gerçekleştirildi.

Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk ve tüm şehitler anısına saygı duruşu ile İstiklal Marşı’nın okunmasını takiben başlayan törende, üniversite koordinatörümüz Prof. Dr. İzzet FURGAÇ, dekan vekilimiz Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Gökhan GÖKÇEN,  bölüm başkanımız Doç. Dr. Tuba ÇONKA YILDIZ, bölüm koordinatörümüz Prof. Dr. -Ing. Jörg Krüger ve 2019 ve 2020 bölüm birincilerimiz, Erdem ÇİMENOĞLU ve Ahmed NASRİ mezun öğrenciler ve ailelerine hitaben konuşmalarını sundular.

Öğrencilerin mezuniyet coşkusunu yaşadığı tören, tebrik belgelerinin takdimi, kep atma ve toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.

Gururumuz olan mezun öğrencilerimize Mekatronik Mühendisliği ailesi olarak başarılar diliyoruz.